En liten återblick av högstadiet


Sitter å trycker på ett café å försöker få intresset att läsa väga över intresset att glo på mystiska männiksor.
Ni märker resultatet: here I am again - sneaking away from quality time with the books...

Nu när tillfället faller på tänkte jag även passa på att uppdatera er på mitt fantastiskt händelserika liv.

Senaste veckan har bestått av en fantastisk förkylning som BH så ädelt bjöd runt på - å dum som jag är tackar jag Ja till allt som är gratis...
Jag har dock försökt ge igen genom att ligga och hosta på henne på nätterna, och sedan skylla på att det faktiskt va hon som började! (fortfarnade en viss nivå av mellanstadiet i mitt liv)

Men jag kan glädja er med att jag i övrigt nu avancerat från mellanstadienivå till en stabil högtsdienivå. Jag har nämligen gått å blivit kär på avstånd. Jag har enligt spelets alla regler inte tilltalat karln än, söker honom ständigt i skolans alla hörn och får obehagligt hög hjärtfrekvens när han väl dyker upp. Jag är mycket stolt med min personliga utveckling de senaste 10 åren.
Frågan är nu hur jag ska få denna karl att lägga märke till mig och inse att jag är the girl of his dreams...
De förslag som än så länge ligger på bordet är:
1 - ramla framför honom (BH tycker att man ska utnyttja sina talanger)
2 - fake it til you make it (cesses förslag på hur jag ska få han att undgå att inse att han är såå out of my league)
Som ni förstår är jag öppen för ytterligare förslag.
So shoot!

Nu ska jag återgå till lite hederligt gammalt högstadiedagdrömmande!


whiskey etc.


Sorry for slow update - jag är mycket viktig och upptagen här i Den Andra Staden. =)

I ett försök att börja pricka av saker på vår missionlista har jag, och samtliga andra flickor, joinat the whiskey society. Nu jäklar ska här börja tyckas om whiskey, borde ju itne bli nåra problem - tänkte vi... Det hela gick sisådär. Fem whiskeysorter på tom mage är en mindre lyckosam kombination. Jag fick börja deala bort de sista för att inte utmana ödet! Men jag har inte helt gett upp än - hösten är lång - who knows, snart kanske vi kan gå på whiskeyprovningen utan att se ut såhär:








Det går lite bättre med BHs öldrickande dock! Ser ju nästan ut som om hon tycker om det! 
One step (eller one half pint snarare) närmare målet:


Uppmärksammar ni för övrigt att hon har solglasögon? Det är sol igen i Skottland!

För å utnyttja tillfället har vi även picknickat vid Arthur Seat, som man tydligen måste bestiga nån gång.




Vi pallade dock inte bestiga nåra berg (kullar) denna dag, så vi skyllde på annas förkylning för å få stanna kvar nere i parken å picknicka å slappa lite mera...



Det fick vi dock bittert ångra då vi när vi blivit lämnade ensamma kvar snabbt fördes tillbaka femton år i tiden, till skolgården i mellanstadiet, då ett gäng på tio tioåringar utsåg oss som offer å sköt me vattenpistol å sköt bollar i huvet på oss.... Hur gick detta till? Är vi inte 25? Ska inte äldre damer behandlas me respekt? ...skandalöst, I say!

Ikväll är det party på G - det vill säga OM vi tar tag i oss pronto å tvättar så att vi har något att sätta på oss. Men tvättmaskinen har än så länge inte varit min vän. Bara nyligen vi fixat varmvatten till köket (ja, tvättmaskinen är i köket)... Det är ju en egen story i sig, men det va BH som fick stå ut me pinsamheterna denna gång när hantverkaren va här å undrade om vi verkligen hade tryckt på knappen till varmvattnet (ja, den satt synligt mitt i köket) - så jag tar inte på mig den :P

Anyways...dags för tvätt och lite plugg också faktiskt (det är väl trots allt därför vi är här dåråvaa, även om det inte verkar så :P) 

adjö så länge!


Our new crib

Nu är vi inflyttade i vårt hem för de närmaste fyra månaderna!
Banne mig på tiden att komma ifrån dessa ständiga hostel och bunkbeds...

Tog en sväng till ikea å shoppade loss rejält för å pimpa upp vår flat, kom därifrån me åtta ikeakassar och en madrass...bussen älskade oss! Men nu är lägenheten nice iaf :P

Vi har inrett "the dungeon", en walk in closet som numera fungerar som krypin å sovplats, dit millan för tillfället är förpassad! Själf har jag dragit vinstlotten och sover i he singel bedroom, medan BH och Sofie delar på the master bedroom. PLanen är tvåveckors intervall, om inte Millan för cellskräck å vill ut tidigare... Sofie har också utropat intresse för att få komma in i the dungeon tidigare än schemalagt. 

Har lyckats me höstens första megafall ner för en hel trappa (I do blame the heltäckningsmattor som klackarna fastnade i) å prickade in ledstången (av järn) mitt i fejjan. Så nu är jag blå i ansiktet å hittar nya blåmärken lite överallt mest hela tiden. I really like myself and my balance right now.

Bilder kommer snart (dock ej på ovanstående händelse, för det är inte min stoltaste moment) - men är helt enkelt för lat för att ladda upp just nu, tar hundra år, och jag har inte hundra år...

Men internet har vi nu iaf! That we like!

Nu ska jag ut på stan å guida Millan lite :)

Adjö så länge

Picture time!

Bilder säger mer än tusen ord va?


Scotland Mission One: Lära BH att dricka öl - här är hennes första (som det förövrigt gick åt helvette me....)




Bilen Berry - den stora faran på de skottska vägarna!




Ett av Foppatofflans oändliga användningsområden... (Dom är inte endast "jättesmarta om man ska gå långt och bekväma att jobba i Linda P, dom är såå mycket mer än det ;))





Mot mission one - step by step! BH sänkte half a pint! (fokus: HALF)





Fortsättning föjler... (battery time ending!)

Tjo så länge


RSS 2.0